.
Hozzávalók
- 2 csésze tej
- 70 g cukor
- 1 evőkanál liszt
- 2 teáskanál keményítő
- vaníliás cukor
- 2 tojás sárgája
- 14 db keksz
- 2 banán
Elkészítés
Tedd fel melegedni a tejet közepes lángra, de ne forrald fel. A tojások sárgáját verd habosra, öntsd hozzá a tej negyedét, majd add hozzá a cukrot, a lisztet, a keményítőt és a vaníliás cukrot. Alaposan keverd össze, majd öntsd fel a maradék tejjel. Folyamatos keverés közben, közepes lángon főzd addig, amíg be nem sűrűsödik, majd húzd félre, fedd le, és hagyd kihűlni. Karikázd fel a banánt, és készítsd elő a pudingformákat. Tedd az aljára a kekszet, rá a banánt, majd a tetejére öntsd a pudingot.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK