Szabó Anna
.
Hozzávalók
- 250 ml tej
- 175 g liszt
- 1 banán
- 1 teáskanál sütőpor
- csipetnyi fahéj
- só
Elkészítés
Karikázd fel a banánt, majd a tejjel készíts banánturmixot. A lisztet, a sütőport, a fahéjat, a cukrot és a sót keverd össze, majd add hozzá a banánturmixot, és kézi mixerrel alaposan dolgozd össze. Hevíts olajat egy serpenyőben, majd tegyél bele egy evőkanál tésztát, és közepes lángon süsd addig, amíg buborékok nem jelennek meg a felszínén. Fordítsd meg, és süsd meg a palacsinta másik oldalát is.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK