.
Hozzávalók
- 250 ml tej
- 175 g liszt
- 1 banán
- 1 teáskanál sütőpor
- csipetnyi fahéj
- só
Elkészítés
Karikázd fel a banánt, majd a tejjel készíts banánturmixot. A lisztet, a sütőport, a fahéjat, a cukrot és a sót keverd össze, majd add hozzá a banánturmixot, és kézi mixerrel alaposan dolgozd össze. Hevíts olajat egy serpenyőben, majd tegyél bele egy evőkanál tésztát, és közepes lángon süsd addig, amíg buborékok nem jelennek meg a felszínén. Fordítsd meg, és süsd meg a palacsinta másik oldalát is.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK