Szabó Anna
Hozzávalók
- 8 közepes burgonya
- 230g reszelt sajt
- 500g szeletelt bacon
- oliva olaj
- só, bors
- tejföl és újhagyma a tálaláshoz
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, szurkáld meg villával a burgonyákat, majd sózd, borsozd. Tedd egy tepsibe, és addig süsd, amíg a héja ropogós nem lesz, majd hagyd kihűlni. Ha kihűlt, vágd őket egyesével félbe, és egy kanállal vájd ki a belsejét. Kend be olíva olajjal, és süsd tovább még kb. 5-7 percig. Ezt követően tedd a közepébe a sajtot, az apróra vágott szalonnát, és helyezd vissza a sütőbe kb. 2 percre, amíg a sajt meg nem olvad. Tálaláskor tejföllel és apróra vágott újhagymával díszítsd.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK