Szabó Anna
Hozzávalók
- Olaj a sütéshez
- 1 csokor petrezselyem
- 2 tojásfehérje
- csipetnyi só
- 1 evőkanál liszt vagy zsemlemorzsa
- 100 g sajt
Elkészítés
Reszeld le a sajtot, a tojások fehérjét pedig verd fel keményre egy kis sóval. Add hozzá a reszelt sajtot, finoman keverd össze, majd sóval, borssal ízesíts utána, ha szükséges. Formálj kisebb méretű golyókat, forgasd lisztbe, vagy zsemlemorzsába, és felhevített olajon pirítsd meg egyenletesen. Egyszerre maximum 3 golyót süss! Ha szép aranybarnára sült, tedd őket egy papírtörlőre, hogy le az olaj le tudjon csöpögni, majd apróra vágott petrezselyemmel, tetszés szerinti körettel tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK