.
Hozzávalók
- 500 ml tej
- 2 evőkanál kakaópor
- 20 g étcsokoládé
- Sűrített tej
- Fahéj
Elkészítés
Forrald fel a tejet, add hozzá a kakaóport, a fahéjat, és a csokoládét, és kevergesd néhány percig, amíg teljesen sima állagú nem lesz. Vedd le a tűzről, öntsd csészébe, majd csepegtess bele egy kis sűrített tejet. A tetejére szórhatsz fahéjat, vagy csokoládé darabkákat.
OLVASS TOVÁBB!
A legfinomabb meggyes sütemények - szerintünk
Szeretjük a meggyet, mert savanykás, mert oltja a szomjat, mert egészséges, mert sokoldalúan felhasználható, és mert a belőle készült ...
GASZTROLaktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
GASZTRO3 mennyei vacsora, és még a kilók is leolvadnak rólad
Nagyon fontos az, hogy odafigyelj a kiegyensúlyozott étrendre, és olykor próbálj meg néhány egyszerű növényi alapú vacsorát is beikta...
5 könnyű és gyors vacsora, mely a mosogatást gyerekjátékká varázsolja
Az alábbi receptek rendkívül egészségesek, ráadásul elkészítésükhöz csak egy serpenyő (esetleg egy keverőtál) és sütő szükség...
GASZTRO9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács
Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az...
GASZTRO6 isteni saláta, amit imádni fogsz – Pozitívvá teszi a napodat!
A saláta valószínűleg az utolsó, amire egy kiadós ebéd esetében gondolunk, de fontos, hogy a bevitt tápanyagok erősítsék az immunrend...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK