.
Hozzávalók
- 3 evőkanál liszt
- 1 teáskanál instant kávé
- 2 evőkanál kakaópor
- 2,5 evőkanál cukor
- 1/4 teáskanál sütőpor
- 2 evőkanál tej
- 1 tojás
- 2 evőkanál növényi olaj
- 1/2 teáskanál vanília
Elkészítés
Egy tálban alaposan keverd össze a lisztet, a kávét, a kakaóport, a cukrot és a sütőport. Add hozzá a tejet, a tojást, az olajat és a vaníliát, majd addig keverd, amíg egy sűrű keveréket nem kapsz. Öntsd a tésztát egy vajjal kikent bögrébe, és helyezd a mikróba a legmagasabb hőfokra, kb. 90 másodpercig. Ha egy kis fagylaltot kanalazol a tetejére, az eredmény még fokozható.
OLVASS TOVÁBB!
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Mennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTROFűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
GASZTROLaktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK