.
Hozzávalók
- 200 ml zsírszegény tejszín
- 200 g kókuszreszelék
- 300 g tejcsokoládé
- 85 g cukor vagy édesítő
- 50 g vaj
- 2 evőkanál olívaolaj
Elkészítés
Olvaszd fel a vajat alacsony lángon, majd add hozzá a cukrot és a tejszínt (ne hagyd felforrni). Keverd bele a kókuszreszeléket, és alaposan elegyítsd össze az egészet. Öntsd a keveréket egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, és tedd a mélyhűtőbe egy órára. Mikor megszilárdul, vágd fel rúdformára, és tedd a hűtőbe egy éjszakára. Másnap készíts csokoládé bevonatot: lobogó vízfürdő felett olvaszd fel a csokoládét, add hozzá az olajat. Mártsd bele egyenként a kókusz rudakat, majd hagyd állni, hogy megdermedjen rajta a csokoládé.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK