Szabó Anna
.
Hozzávalók
- 3 tojás
- 1/2 csésze tej
- 200 g karfiol
- zöld fűszernövények
- só
- olaj a sütéshez
Elkészítés
Szedd rózsáira a karfiolt, mosd meg, és enyhén sós vízben főzd félig puhára. Vágd finomra a zöld fűszernövényeket, verd fel a tojást a tejjel, és sózd ízlés szerint. Egy serpenyőben melegítsd fel az olajat, dobd rá a karfiolt és a zöldfűszereket, majd keverd hozzá a tojásos keveréket. Süsd meg előbb az omlett egyik oldalát, majd fordítsd meg. Ízletesebb lesz, ha egy kis reszelt sajtot is adsz hozzá.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK