Tedd a fagyasztóba egy fél órára, mielőtt lereszeled. A sajt így megkeményedik, és nem tapad rá a reszelőre. Meghinteni is könnyebb így vele bármilyen ételt.
OLVASS TOVÁBB!
Legyen ez a 10 alapanyag kézközelben - Így mindig elkészíthetsz egy egészséges és gyors vacsorát!
Ha odafigyelsz arra, hogy néhány fontos alapanyagot mindenképpen elraktározz a hűtőben, akkor mindig össze tudsz dobni egy gyors és egés...
GASZTRO7 csodás reggeli, melyekhez csak 3 hozzávaló szükséges - Szebbé teszik a napodat
A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ha kihagyjuk, nagyobb eséllyel esszük túl magunkat ebédkor. Ráadásul a legjobb alkalom, hogy tör...
GASZTRO6 szuper trükk, ami jelentősen megkönnyíti az életedet a konyhában
Nemcsak a sütést-főzést szeretnénk minél hamarabb letudni, hanem az utána következő konyhai teendőket, mint amilyen például az egyes ...
5 mennyei kávés desszert, a kávé szerelmeseinek
A kávé nem csak egy aromás ital, amely segít felébredni, de remek összetevője számos isteni desszertnek, ugyanis egy új ízt ad a megszo...
GASZTRO6 valóban egyszerű vacsora, amivel nem lőhetsz mellé
Azt gondold a jó étel elkészítéséhez legalább 3 órányi főzőcskézésre van szükség? Nos, van pár igazán könnyű receptünk, ha es...
GASZTRO5 szemérmetlenül gusztusos és finom sajtétel - Nem fogsz bennük csalódni!
Kevés olyan ember van, aki nem szereti a sajtot, de ha elolvassa ezeket a különleges recepteket, meg van rá az esély, hogy mostantól az is ...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK