Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FOGYÓKÚRA

4 érzelmi és egyben gyógyító technika, ami megváltoztatja a gondolataidat a fogyásról

Szerző:
Szabó Anna
Sok energiagyógyász azt mondja, hogy érdemes mentálisan rendbe tenni magad, ami utána a súlycsökkenést is magával vonja. Szükséged van a lelki táplálékra, a pozitív gyógyító energiára, arra, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha ugyanis ez nincs meg, akkor benne ragadhatsz a korábbi mintákban.

 

A gondolataid a valóságot építik, amik generálják a cselekvést. Ezért az egészséges fenntartható élet megteremtéséhez egy egészséges kiegyensúlyozott gondolkodás szükséges. Sokszor gondolsz arra, hogy ha majd lefogysz, jobban fogod magad érezni, holott az egész éppen fordítva kell, hogy történjen.


Komolyan gondolkodj el


Kezdd el átalakítani a gondolkodásodat, hogy másfajta mentális állapotba kerülj, így idővel a tested hozzászokik az elméd frekvenciájához. Létezik rengeteg hely, ahol sokféle lelki gyógyítási gyakorlat létezik, és ez ugyanolyan fontos, mint a fitnesz vagy a megfelelő táplálkozás. Az érzelmi toxicitás felszabadítása gyakran vezet fizikai fogyáshoz, mivel az érzelmi gyógyulás javítja a belső párbeszédet és reményt ad.
Sokféle érzelmi, gyógyító technika létezik, az alábbi útmutatót elolvasva te is megtudhatod, melyek ezek:

 

3. Változás


Ez egy tény, hogy valamin változtatnod kell. A tánc és a zene mind-mind remekül hatnak a lelkedre. Nem kell kiválóan énekelni vagy táncolni. Ettől még élvezheted ennek az előnyeit. A stagnáló energiát mozgásba kell hozni, és ez az energia áramlása az, ami az elme, a test és a lélek fejlődésének útjára lépés, és annak első mozzanata. Tulajdonképpen a tánc és az éneklés megerősíti azt, hogy képes vagy változtatni a dolgokon. Érdemes akár jógázni, vagy eljárni egy fitneszklubba, de akár kombinálhatod is az egyes mozgásformákat.

fogyás fogyókúra diéta súlycsökkentés zsírégetés súlyfelesleg
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL