FÉSZEK

Új évszak új otthont hozzon - 8 varázslatos tipp a hangulatos őszi fészekért

Eljött az évnek az az időszaka, amikor sok időt töltesz majd otthon, így aktuálissá válhat a lakás felfrissítése. Néhány ötlettel egészen új köntösbe öltöztetheted otthonodat, teljesen átvarázsolva ezzel a családi fészek hangulatát.

 

Ahhoz, hogy jól érezd magad otthonodban, és meghitt családi fészket varázsolj belőle, ha már beköszöntött az ősz, nem kell megszabadulnod a bútoroktól, kiegészítőktől. Néhány találékony és okos ötlettel ugyanis egészen új köntösbe öltöztetheted otthonodat, ily módon a pénztárcádnak sem lesznek álmatlan éjszakái. A következő tanácsokat megfogadva igazán otthonos és stílusos enteriőrt varázsolhatsz magad köré, és még az őszre is felkészülhetsz.

1. Rend a lelke mindennek

Tölts el egy délutánt azzal, hogy összegyűjtöd a nyári kiegészítőket (gondolunk itt a flip flop papucsokra, szalmakalapokra, naptejekre, és a strandkendőkre), melyekre nem lesz szükséged a következő nyárig, és rakd el egy tiszta tartóba. Így jövőre is könnyen megtalálod őket, és semmi nem fog hiányozni. A nyári ruháidat mosd ki, és helyezd őket a gardróbod hátuljába, hogy helyet kaphassanak a legújabb őszi kedvencek.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL