FÉSZEK

Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Szerző:
Szabó Anna
Ha a tükröket ügyesen helyezzük el a lakás különböző pontjain, optikailag megváltoztathatjuk a helyiséget, sőt, akár ki is bővíthetjük. De óvatosan kell bánni velük, hisz sok pozitív hatásuk mellett károsak is lehetnek. Akár még a párkapcsolatunk is tönkre mehet egy rossz helyre tett tükör miatt.

 

Már a Feng Shui is megmondta, hogy a tükrök milyen fontosak egy lakásban. Ám egyáltalán nem mindegy, hova helyezzük őket, mert az energia és chi áramlásában jelentős szerepük van. Ha megtaláljuk az ideális helyet, az nem csak, hogy lakhatóbbá teszi a helyiséget, de javít a fényviszonyokon, optikailag növeli a szoba méretét és a negatív energiákat is távol tarthatja tőlünk.


A régi időkben a tükröket kapunak tartották az élők világa és a szellemvilág között. A parasztházakban csak a tisztaszobában tartottak tükröket, azt is megdöntve, hogy az ezen a világon élőket ne zavarja. Betegség vagy egy családtag elhalálozásának idején letakarták, hogy a lélek nyugodtan távozzon, és ne járjon vissza kísérteni. Bár ezek a babonák már kezdenek eltünedezni, a térrendezők még ma is a mértékletességet javasolják, ha tükör elhelyezéséről van szó.


Néhány tipp a helyes elrendezéshez:

{KEPGALERIA}

 

otthon otthontippek fengshui feng shui
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL