Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Színezd át a hangulatodat a Feng Shui segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Környezetünk színvilága, ezen belül is azok a helyiségek, ahol tartózkodunk, meghatározzák a hangulatunkat. A Feng Shui tanai szerint, a pihenést és nyugalmat szolgáltató terek Jin, míg az aktív tevékenységek terei Jang jellegű kialakítást igényelnek. A helyes színválasztáskor azonban nem csak a Jin-Jang jelleget, hanem az életterületek számára kedvező színeket is figyelembe kell venni.

 

Ne feledd, a színeket a fény kelti életre, ezért kiteljesedésükhöz a fény jelenléte elengedhetetlenül fontos. Fény nélkül elhalnak a színek, elszürkülnek, a teljes sötétségben pedig megszűnnek létezni.

.

 

 

A dolgozó szoba színei

A dolgozószoba színeinek kialakítása szintén függ attól, hogy mely életterületen található, hogy milyen jellegű munka tevékenységet folyik a falai között.

Sárga szín a dolgozó szobában: mértékkel használva oldja a belső feszültséget, ezáltal elűzi a negatív gondolatokat és hasznos tanulási zavarok esetén is. Erősíti az idegrendszert és fokozza a vérkeringést. Napi szinten, a túl sok és túl erős sárga színű helyiségben tartózkodás ártalmas lehet, mert növeli a gyomorsavtermelést, ami hosszú távon gyomorproblémákhoz, fekélyhez vezethet.

Narancssárga szín a dolgozó szobában: az energia, a pozitív gondolkodás, az ötletek színe, tehát bátran alkalmazható egy otthon kialakított munkahely vagy iroda esetében.

Lila szín a dolgozó szobában: azok számára javasolt, akik valamilyen alkotó jellegű vagy ezoterikus munkát végeznek.

fengshui feng shui fészek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL