FÉSZEK

Színezd át a hangulatodat a Feng Shui segítségével

Környezetünk színvilága, ezen belül is azok a helyiségek, ahol tartózkodunk, meghatározzák a hangulatunkat. A Feng Shui tanai szerint, a pihenést és nyugalmat szolgáltató terek Jin, míg az aktív tevékenységek terei Jang jellegű kialakítást igényelnek. A helyes színválasztáskor azonban nem csak a Jin-Jang jelleget, hanem az életterületek számára kedvező színeket is figyelembe kell venni.

 

Ne feledd, a színeket a fény kelti életre, ezért kiteljesedésükhöz a fény jelenléte elengedhetetlenül fontos. Fény nélkül elhalnak a színek, elszürkülnek, a teljes sötétségben pedig megszűnnek létezni.

.

 

 

A dolgozó szoba színei

A dolgozószoba színeinek kialakítása szintén függ attól, hogy mely életterületen található, hogy milyen jellegű munka tevékenységet folyik a falai között.

Sárga szín a dolgozó szobában: mértékkel használva oldja a belső feszültséget, ezáltal elűzi a negatív gondolatokat és hasznos tanulási zavarok esetén is. Erősíti az idegrendszert és fokozza a vérkeringést. Napi szinten, a túl sok és túl erős sárga színű helyiségben tartózkodás ártalmas lehet, mert növeli a gyomorsavtermelést, ami hosszú távon gyomorproblémákhoz, fekélyhez vezethet.

Narancssárga szín a dolgozó szobában: az energia, a pozitív gondolkodás, az ötletek színe, tehát bátran alkalmazható egy otthon kialakított munkahely vagy iroda esetében.

Lila szín a dolgozó szobában: azok számára javasolt, akik valamilyen alkotó jellegű vagy ezoterikus munkát végeznek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL