FÉSZEK

Indul a Biano Star! Az első online lakásdekorációs vélemény-útikalauz

Szerző:
Szabó Anna
Használd a Biano Star-t, az első online home&decor vásárlói véleményeket összegyűjtő szolgáltatást!

A Biano kidolgozta a Biano Star elnevezésű új funkcióját, amely vásárlói számára lehetővé teszi, hogy a többi felhasználóval megosszák saját tapasztalataikat, véleményüket, ezzel is segítve a vásárlói döntéseket, hogy a legoptimálisabb, hozzájuk leginkább passzoló termékkel, tárggyal egészítsék ki, vagy újítsák fel otthonukat. A kisebb, partnerként csatlakozó online szaküzletek számára pedig megkönnyíti, hogy vonzóbbá tegyék kínálatukat, az eladás növelése, illetve a vásárlók bizalmának megnyerése érdekében A Biano Star tulajdonképpen egy innovatív, vásárlói véleményeket összegyűjtő rendszer, egyfajta vélemény-gyűjtemény.

A rendszer segítségével egy vásárló utólag lefényképezheti és feltöltheti azokat a lakberendezéssel kapcsolatos kiegészítőket, bútorokat, amelyeket ezen a piactéren vásárolt meg, és lehetősége van, hogy megmutassa hogyan illeszkedik ez az otthonába. Így a potenciális újabb vásárlók láthatják, hogy az általuk kívánt, vagy kiszemelt termék hogy mutatna náluk.

A vevő jól tudja, hogy “a puding próbája az evés”, egyszóval saját szemével akarja látni a kiválasztott darabot, ki szeretné próbálni, tesztelni szeretné a funkcionalitását, a minőségét, a kivitelezését. Ebben van segítségére a többi vásárló által megosztott vélemény, kritika egy-egy termék kapcsán. A home & decor áruk online vásárlásánál fontos, mondhatni döntő szerepet játszik a kiváló minőségben készült termékfotó, a vizualitás, látvány ereje. A virtuális kereskedők által kínált termékek minősége és megbízhatósága igencsak eltérő. Így a vásárlónak fontos a másik vevő véleménye, tapasztalata egy adott termékről, online shopról.

Statisztikák szerint a fogyasztók 97%-a vallja, hogy vásárlása legtöbb esetben a termék oldalán megjelenő véleményeknek, ajánlásoknak köszönhető. Mi több, a virtuális piactereken vásárlók 75%-a csak azután szavaz bizalmat egy online üzletnek, miután elolvasta az oldalon található valamennyi vásárlói véleményt. A termékek kínálata, illetve eladási alakulása akár 270%-ban is változhat a vásárlók kritikája alapján.
  

otthon otthontippek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL