Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Íme, a 8 legjobb módszer az igaz szerelem bevonzására a feng shui segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Az otthon dekorációja sokat elmond az ott élők személyiségéről és egyedi stílusáról. Mivel meglehetősen valószínű, hogy kapcsolat van az otthon és a szerelmi élet között, ha a feng shui szabályai alapján rendezzük be a lakást, az pozitív hatással lehet a párkapcsolatainkra.

A továbbiakban tippeket olvashatsz, hogyan jelenítheted meg a feng shuit a bútorválasztás vagy a dekorálás által, és az hogyan vezethet egyenes úton a szerelemhez.

A lényeg a kényelem

Főként a hálóban, a kényelem kulcsfontosságú. Nem szabad sajnálni a pénzt az ágyneműre, amelyeket rendszeresen cserélsz. A friss ágyneműk mindig arra ösztönzik az embert, hogy több időt töltsön az ágyban. A fehér, az élénkzöld vagy a rózsaszín színek új szenvedélyt hozhatnak a kapcsolatba.

Érdemes megszabadulni a rendetlenségtől is, illetve az edző cuccoknak sincs helye a hálóban. A tennivalók listája, vagy a felbontatlan levelek helyett töltsd meg a hálót megnyugtató műalkotásokkal, aromaterápiás eszközökkel, vagy gyertyákkal, és győződj meg róla, hogy a helységben mindig jó illat legyen.
 

otthon otthontippek lakberendezés fengshui
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL