FÉSZEK

Hagyd a küszöbön a negatív gondolatokat! – Így tisztíthatod meg spirituálisan az otthonodat

Ha az otthonodra nem, mint szentélyre tekintesz, komoly káoszt tapasztalhatsz a mindennapjaidban. Az otthon tisztántartása nem egyszerűen fizikai értelemben vett rendet jelent, hanem spirituális szabályokat is.

Az otthonod tükrözi a spirituális és világi állapotodat. Ezért elengedhetetlen, hogy felhagyj az olyan szokásokkal, mint például a mosatlan edények mosogatóban hagyása, a ruhák földre szórása vagy a söprés mellőzése.

Az otthonod tisztasága hatással van az adott napi hangulatodra. Ha rendetlenséget hagysz hátra, amikor munkába indulsz, biztosan kellemetlen helyzetekbe ütközöl majd az utcán. Tehát boldogan mosd el az edényeket, akaszd fel a ruhákat és takarítsd ki a lakást. Fogd fel úgy, mint egy mozgással végezhető imádkozást.
 

Söpörd ki a rossz rezgéseket a fahéjseprű segítségével

Az otthon tisztántartása mindig a kosz eltávolításával kezdődött – ez a folyamat azonban egyaránt jelképezi a negatív rezgésektől való megszabadulást is. Például, ha meglátogat valaki, aki negatívan hat rád, egy tiszta seprűvel söpörd ki a rezgéseit a lakásból, miután elment.

Ha mélyebb tisztításra van szükség, többek között traumatikus események, halálozás, tűzeset vagy erőszak után, zöldlevelű zöldségek és friss gyümölcsök fogyasztásával eltávolíthatod a rossz energiákat a tested templomából. A biztonság kedvéért tarts egy seprűt az ajtó közelében. Ha negatív ember vagy tapasztalat közelébe kerülsz, egyszerűen tisztítsd meg a szentélyedet a káros rezgésektől.

Ha van rá lehetőséged, készíts egy fahéjseprűt, vagy bármilyen édes illatú seprűt: ezzel besöpörheted a pozitív energiákat a lakásba és kedvességet küldhetsz azoknak, akik elhagyták az otthonodat.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL