FÉSZEK

Hagyd a küszöbön a negatív gondolatokat! – Így tisztíthatod meg spirituálisan az otthonodat

Ha az otthonodra nem, mint szentélyre tekintesz, komoly káoszt tapasztalhatsz a mindennapjaidban. Az otthon tisztántartása nem egyszerűen fizikai értelemben vett rendet jelent, hanem spirituális szabályokat is.

Az otthonod tükrözi a spirituális és világi állapotodat. Ezért elengedhetetlen, hogy felhagyj az olyan szokásokkal, mint például a mosatlan edények mosogatóban hagyása, a ruhák földre szórása vagy a söprés mellőzése.

Az otthonod tisztasága hatással van az adott napi hangulatodra. Ha rendetlenséget hagysz hátra, amikor munkába indulsz, biztosan kellemetlen helyzetekbe ütközöl majd az utcán. Tehát boldogan mosd el az edényeket, akaszd fel a ruhákat és takarítsd ki a lakást. Fogd fel úgy, mint egy mozgással végezhető imádkozást.
 

Spirituális ötletek az otthon megtisztításához

1. Füstölj jázmin illóolajat reggelente a nap békéje érdekében.

2. Mosd le az otthonod először tisztítószerrel, majd Florida vízzel, aztán füstölj tömjént mirhafüvet a teljes tisztításért.

3. Inga segítségével határozd meg a lakás azon részeit, ahol egyensúlyhiány uralkodik. Számos forrás taglalja a rezgések inga általi megismerését.

4. Takarítsd ki a komódokat és a szekrényeket! Baba Ishangi tanításai szerint az ördög ezekbe bújik el.

5. Ismételd a megerősítést: „Az otthonom a lehető legtisztább. Mentes minden negatív energiától.” Tovább növelheted a lakás tisztaságát, ha takarítás után tengeri sóval szórod be a helyiségek sarkait. Ősi papnők rituáléinak volt része ez a lépés.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL