FÉSZEK

Futárszolgálattal a gördülékenyebb csomagküldésért

Már a pandémia előtt is virágzott az online rendelések és webshopok világa. Imádjuk a neten megrendelni a ruhákat, cipőket, a kozmetikai szereinket, vagy épp a gyermekünknek szúrunk ki valami hasznos játékot. Mi sem könnyebb, pár kattintás, egy bankkártya, és napokon belül a házunknál van a csomag, hála a futárszolgálatoknak.

Miért szeretjük a futárszolgálatokat?


Akár belföldről, akár külföldről rendelünk, a leggyorsabb szolgáltatók akár másnapra leszállítják a csomagot, de belföldi küldés esetén átlagosan néhány munkanap alatt mindegyikkel meg kell, hogy kapjuk. A verseny nagy és az időgarancia fontos szempont, hiszen vásárlóként minket igazából az érdekel: minél hamarabb használatba vehessük a terméket.


Nemcsak rendelés esetén jók a futárok, csomagküldést magánemberként is kezdeményezhetünk, ha pl.meg akarjuk lepni a rokonunkat, vagy eladtunk valamit a Marketplace-n, amit postáznunk kell. Ilyenkor érdemes alaposan átböngészni a futárszolgálatok honlapját, ahol végig vezetnek minket a csomagfeladás minden pontján, leírják a helyes csomagolás és címkézés feltételeit, és információt kapunk arról is, nekünk kell-e csomagpontot keresni, vagy a futár veszi fel a küldeményt - bizonyos cégeknél háztól házig szolgáltatás van.

A csomagot természetesen a postán is feladhatjuk, de nem mindig ez a kedvező és legjobb ár-érték arányú megoldás.

Modern kiegészítők


Csomagkövetés, sms vagy emailes értesítés, az átvétel helyének módosítása, pin/QR kódos vagy elektronikus aláírás, érintésmentes átvétel, bankkártyás fizetés a futárnál...számos olyan funkció van már a futárszolgálatoknál, melyeket imádunk és igénylünk is.


Hazánkban öt piacvezető futárszolgálat van, ebből dobogós helyeken a GLS, az MPL és a DPD áll, szorosan utánuk jön a Sprinter és az Express One, ők versengenek értünk. A választásban segítségünkre lehet egy olyan oldal is, ami megversenyezteti a futárszolgálatokat, és a mi paramétereink alapján a legmegfelelőbbet fogja kiválasztani számunkra.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL