FÉSZEK

Forró éjszakák - Így tartsd hűvösen a szobát a legnagyobb nyári melegben is

Annyi jó dolog van a nyárban. Hosszú nappalok, selymes pizsamák, szúnyogok, izzadt lepedők és álmatlan éjszakák… Egy szóval nem mindenkinek habos torta az időjárás, hiszen sokan nem tudnak pihenni a meleg miatt. De szerencsére van néhány egyszerű megoldás, ami segíthet.

A következő módon tartsd hűvösen a szobát a legnagyobb nyári melegben is:

Ruházz be jó matracokra

Egy kényelmes ágy elengedhetetlen a jó alváshoz, ha tehát nem alszol jó, főként a nyári napokon, érdemes elgondolkodni egy matracvásárláson. Ha már több, mint 8 éve ugyanaz a matracod, időszerű újat venni, az évek alatt felhalmozódott nedvesség és baktériumok miatt. A vásárlás előtt fontold meg az alábbiakat:

• Túl puha, túl kemény, vagy pont jó? Sokan a kemény matrac egészséges hatásaira esküsznek, mások a pihe-piha kényelmet szeretik, míg legtöbbünk valahol a kettő között áll. Az ágy tökéletes keménysége teljes mértékben az adott személyen áll. Ezért fontos, hogy kipróbáld a matracot, mielőtt megveszed, vagy ha online vásárolsz, győződj meg róla, hogy vissza tudod küldeni, ha mégsem vált be. A kényelmes ágy sok éjszakai frusztrációtól szabadíthat meg.

• Van benne hűtőanyag? Nem minden matrac ugyanúgy épül fel. A négy típus közül a rugós szellőzik a legjobban, mivel a rugók között van hely a levegőnek.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL