Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Feng Shui tippek Buddha otthoni elhelyezésére – A jószerencse bevonzásához

Szerző:
Szabó Anna
Kínában és Indiában Buddha szobra nem csak imádkozási tárgyként, hanem dekorációként is szolgál. A Feng Shui kedvelői között is népszerű, hiszen ezzel kívánják bevonzani a jószerencsét otthonukba. Van viszont néhány dolog ezzel a szoborral kapcsolatban, amiket jobb elkerülni. De mit tegyünk, és mit ne tegyünk, hogy minden pozitív hatást élvezhessünk? Mutatjuk!

A Buddha-szobor legjobb elhelyezési lehetőségei az otthonodban


1. Helyezd el a bejárati ajtóddal szemben


Ez az egyik legjobb lehetőség, ahol a szobrot tarthatod. Rakd egy lehetőleg magas asztalra az ajtóval szemben. Ha van valamilyen Feng Shui-hoz köthető állatos dekorációd, akkor soha ne helyezd Buddha szobra fölé. Tartsd mindig tisztán, ezzel is kifejezve a tiszteletedet.


2. A hálószobába ne!


Ne tegyél semmilyen Buddhához köthető tárgyat a hálószobába, hiszen ez az intimitás helyszíne, így egyfajta tiszteletlenség vele szemben.


3. Csak szabadon


A Buddha-szobroknak mindig szabadon kell lenniük, ezért ne tárold őket szekrényben, vagy fiókban.


4. Fürdőszobában, mosdóban ne!


Ne tarts semmilyen Buddhához kötődő tárgyat a fürdőszobában, még egy Buddhát ábrázoló festményt sem. Bizonyára megérted, hogy általában ez a ház legpiszkosabb része.


5. Ne tartsd a szobrot elektronikai berendezések közelében sem


Hasonlóképpen kerüld el a Buddha szobrok, tárgyak elhelyezését az elektronikus berendezések, különösen a zenei berendezések, vagy a TV közelében, amelyek sok hangot adnak ki, mivel ezek zavarják az energiák szabad áramlását.


6. Feng shui szabályok


Van néhány szabály amelyek biztosítják, hogy a helyiség elkerülje a „Sha Chi”t, másnéven a negatív chi-t. Ne helyezd a Buddhádat oda, ahol szembekerül valamilyen negatív energia áramlásával. Ilyen hely például egy nyitott polcos szekrény a gerenda alatt, vagy a bútorok széles sarka, széle.
 

otthon otthontippek lakberendezés fengshui
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL