Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

A 8 legnépszerűbb Feng Shui kristály, mely javítja az energiákat az otthonodban

Szerző:
Szabó Anna
A kristályok bár finom módon dolgoznak; segítenek a kívánt energiaminőség megteremtésében; erősítik a személyes energiákat; megtisztítanak a negatív energiáktól. A Feng Shui kristályokat széles körben alkalmazzák, például védelemre, földelésre, szerelemre stb. Sokkal hatékonyabb, ha a kristályokat a térben (otthonodban) alkalmazod, mintha ékszerként hordanád.

.

 

1. Tiszta kvarc

Nagyon sokoldalú kristály, sok előnyős tulajdonsággal bír: tisztítás, védelem, megőrzés és erősítés. Vonza a szeretetet, enyhíti a vizsga előtti stresszt. Szerethető a belőle sugárzó boldogság, a színes szivárvány miatt, illetve az elbűvölő és optimista kisugárzásáért. Sokféle módon segíthet neked.

Ez egy olyan kristály, mellyel minden otthonnak vagy irodának rendelkeznie kell. A belsőépítészek kedvence, hiszen világos színe minden belső térhez és bármilyen stílushoz illik. Díszíthetik a fogantyúkat, gyertyatartókat, dohányzóasztalokat… stb. Leggyönyörűbbek a gömb alakú, vagy természetes kristály szerkezetű megjelenései.

Bárhova, bármilyen formában elhelyezhető, így nem lőhetsz vele mellé. Az egyetlen javaslat, hogy ne helyezz ágy közelébe kristály klasztert (csoportot), hiszen túlságosan energizáló lehet, így megzavarhatja a nyugodt alvást. Ez egyébként minden kristályra érvényes.

fengshui feng shui otthon otthontippek fészek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL