Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

9 tipp, hogyan lehet a hálószobát pihentető menedékké alakítani

Szerző:
Szabó Anna
A háló a lakás egyik legfontosabb helyisége, hiszen itt töltjük az éjszakák, a reggeleket és az estéket is. Nem beszélve azokról a lusta hétvégékről, amikor megengedhetjük magunknak, hogy ki se keljünk az ágyból, egy jó könyv társaságában. Ez tehát azt jelenti, hogy a hálószobának az otthon legkényelmesebb helyének kell lennie.

Ha nem érzed magad kellemesen nyugodtnak a hálószobában, abban a pillanatban, ahogy belépsz, fontos lenne néhány változtatást alkalmazni. Íme, 9 tipp, hogyan alakíthatod a hálódat egy kellemes, pihentető hajlékká.

Éjjeliszekrény

Az éjjeliszekrény szintén fontos tartozéka a nyugodt hálószobának. Ugyanakkor gyakran megesik, hogy az összes kisfiók tele van mindenféle haszontalan holmival, a tetején pedig roskadásig vannak a magazinok, a könyvek, a telefontöltők, és még sorolhatnánk. Itt az ideje, hogy megszabadulj ezektől a dolgoktól, és olyan hellyé varázsold a hálót, amely mindig inspirál. Az éjjeliszekrényen valójában egy kislámpának, néhány gyertyának, a kedvenc fotódnak van helye.
 

fészek otthon otthontippek dekoráció hálószoba
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL