Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

8 módszer, hogyan növeld otthonod rezgésszámát – Elengedhetetlen a vírus elleni védelemben!

Szerző:
Szabó Anna
A pozitív rezgés nemcsak az emberekre vonatkozik, hiszen környezetünknek is vannak sajátos rezgési energiái. Mivel elnyeljük a környezetünkből származó energiát, növelheted rezgéseidet azáltal, hogy a környezeted rezgéseit növeled. Nem is hinnéd, mennyire fontos mindez ebben az időszakban!

A jobb rezgés az otthonodban segít boldogabbnak, egészségesebbnek és kiegyensúlyozottnak érezned magad. Ezért hoztunk néhány gyors tippet a környezet pozitív rezgésének erősítésére. Ha egy kis időt szánsz a rezgések javítására, könnyedén növelheted őket magad számára, és azoknak is, akik veled élnek!

3. Geodák és kristályok

A geodák és a kristályok csodálatosak arra, hogy jobb rezgéseket hozzanak az otthonodba. A drágakövek és a kristályok közismert módon sugározzák és/vagy elnyelik a meghatározott energiákat. Használhatsz például rózsakvarcot a szeretet sugárzásához, citrint a gazdagság és a bőség eléréséhez, vagy ametisztet a negatív energia tisztításához.

Győződj meg arról, hogy rendszeresen tisztítsd meg és töltsd fel a kristályokat, mielőtt felhasználnád őket, mivel a drágakövek és a kristályok idővel elnyelik a környezetük negatív energiáját. Ehhez egyszerűen néhány percig mosd a kristályokat folyó víz alatt, vagy tedd a telihold fényébe.
 

fengshui otthon otthontippek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL