Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

8 Feng Shui módszer, mely szerelmet varázsol a hálószobába

Szerző:
Szabó Anna
Függetlenül attól, hogy komoly vagy friss kapcsolatban élsz, mindig jó alkalom, ha egy kicsit feldobod a hangulatot a hálószobában. Hogyan tehetnéd ezt meg? Mutatunk néhány tippet, amely végtelenül egyszerű, és nem igényel komoly anyagi befektetést.

Mi is az a Feng Shui?

A Feng Shui csaknem 5000 éves ázsiai művészet, mely a körülöttünk lévő dolgok elrendezésével biztosítja a megfelelő energiaáramlást annak okán, hogy végső soron minden energia, ami körülvesz minket. A lényeg, hogy fokozzuk otthonunkban a pozitív energiákat, és korlátozzuk a negatív energiaáramlást. Jó hatással van a szerelemre, egészségre és bőségre, otthonunkban egyfajta menedéket teremthetünk általa, ahova szívesen húzódunk el a világ elől. A hálószoba, amellett, hogy a pihenés helyszíne, a szerelem fő színtere is. Íme, néhány tipp, hogy felpezsdítsd szerelmi életedet!

.

 

 

 

 

 

8. Ügyelj a békére

Nézeteltérések minden kapcsolatban előfordulnak. Nagyon fontos azonban, hogy ne a hálóban veszekedjetek, menjetek át inkább egy másik szobába. Tartsd meg ezt a helyet egyfajta biztonságos szentélyként.

Ne hagyd figyelmen kívül a szoba hatását a szerelmi életre. Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, ez a szoba befolyásolja a kapcsolat minden aspektusát. Kiegyensúlyozott kapcsolat esetén pedig könnyebbé válik az egész élet.

fészek otthon szerelem fengshui feng shui
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL