FÉSZEK

8 Feng Shui módszer, mely szerelmet varázsol a hálószobába

Függetlenül attól, hogy komoly vagy friss kapcsolatban élsz, mindig jó alkalom, ha egy kicsit feldobod a hangulatot a hálószobában. Hogyan tehetnéd ezt meg? Mutatunk néhány tippet, amely végtelenül egyszerű, és nem igényel komoly anyagi befektetést.

Mi is az a Feng Shui?

A Feng Shui csaknem 5000 éves ázsiai művészet, mely a körülöttünk lévő dolgok elrendezésével biztosítja a megfelelő energiaáramlást annak okán, hogy végső soron minden energia, ami körülvesz minket. A lényeg, hogy fokozzuk otthonunkban a pozitív energiákat, és korlátozzuk a negatív energiaáramlást. Jó hatással van a szerelemre, egészségre és bőségre, otthonunkban egyfajta menedéket teremthetünk általa, ahova szívesen húzódunk el a világ elől. A hálószoba, amellett, hogy a pihenés helyszíne, a szerelem fő színtere is. Íme, néhány tipp, hogy felpezsdítsd szerelmi életedet!

.

 

 

 

 

 

7. Elveszett a köztetek lévő szikra?

Az első és legfontosabb, hogy távolítsd el a televíziót a hálóból. Ez a hely a szenvedély és az alvás területe, márpedig az éjszakai tévézés egyiknek sem tesz jót. Ha mégsem tudod hova tenni a tévét, akkor legalább takard le egy sállal éjszakára, és ne hagyd, hogy a TV váljon a hálószobád középpontjává. Legyen a középpont az ágy.

Egy másik módja annak, hogy a szikrát fellobbantsd, ha friss virágokat raksz a hálóba, például egy-két szál rózsát. A friss virágok erősítik a kapcsolatot, és minden alkalommal, amikor a szemed ügyébe kerülnek, amint egymás mellett állnak, a kapcsolatotokra emlékeztet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL