Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

8 Feng Shui módszer, mely szerelmet varázsol a hálószobába

Szerző:
Szabó Anna
Függetlenül attól, hogy komoly vagy friss kapcsolatban élsz, mindig jó alkalom, ha egy kicsit feldobod a hangulatot a hálószobában. Hogyan tehetnéd ezt meg? Mutatunk néhány tippet, amely végtelenül egyszerű, és nem igényel komoly anyagi befektetést.

Mi is az a Feng Shui?

A Feng Shui csaknem 5000 éves ázsiai művészet, mely a körülöttünk lévő dolgok elrendezésével biztosítja a megfelelő energiaáramlást annak okán, hogy végső soron minden energia, ami körülvesz minket. A lényeg, hogy fokozzuk otthonunkban a pozitív energiákat, és korlátozzuk a negatív energiaáramlást. Jó hatással van a szerelemre, egészségre és bőségre, otthonunkban egyfajta menedéket teremthetünk általa, ahova szívesen húzódunk el a világ elől. A hálószoba, amellett, hogy a pihenés helyszíne, a szerelem fő színtere is. Íme, néhány tipp, hogy felpezsdítsd szerelmi életedet!

.

 

 

 

 

 

2. Ágy

Hol helyezkedik el az ágy? Ha lábaid az ajtófele mutatnak, akkor nehéz lesz a szerelem megtartása. Legjobb lesz, ha ágyadat a másik oldalon helyezed el, ahonnan nem látod az ajtót.

Mérete? Ne feledd, a nagy ágyak tökéletesek a szerelemre, az egyszemélyes ágy viszont az egyedülállóságot képviseli.
A matrac mennyi idős? Sok múltbéli dolgot látott már? A matrac cseréje egy új kapcsolat kezdetén annyit tesz, hogy teret enged az új, pozitív energiáknak.
Soha ne told az ágyat a falhoz, az egyenlőtlenséget okoz a partnerek között. Az ágy mindkét oldalán hagyj némi szabad teret. Ellenőrizd az ágy alatti részt is, a rendetlenség gátolja az energiaáramlást.

fészek otthon szerelem fengshui feng shui
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL