FÉSZEK

8 dolog a hálószobában, ami beteggé tehet – Nem is gondolnál ezekre az ártatlan dolgokra!

Fáradtabban ébredsz reggel, mint amikor este lefeküdtél? A fejfájás, orrfolyás és a torokfájás a reggeli rutinod részét képezik? Nehezen emlékszel vissza, mikor aludtál utoljára egy jót, vagy mikor ébredtél utoljára merevség és fájdalomérzet nélkül? Ha bólogatsz, miközben ezt olvasod, valószínűleg van valami a hálószobádban, ami beteggé tesz.

.

A párnád

Egy hosszú, nehéz nap után valószínűleg sóhajtva megkönnyebbülsz, amikor a fejed végre a párnához ér. Sajnos azonban a párnák remek táptalajt nyújtanak az olyan, egészségre káros elemeknek, mint a baktériumok, penészgomba spórák és porszemek, amik allergiás reakcióhoz vezetnek: torokfájás, fejfájás és vértolulás. Ha nem kimoshatóak, legalább évente egyszer cserélni kell a párnákat. Használj anti-allergén huzatot, amit rendszeresen moss ki.


Ha nincsenek allergiás tüneteid, de a reggeleket fejfájás, merev nyak vagy sajgó vállak teszik kellemetlenné, a párnád lesz a hibás. Idővel veszítenek tartásukból és formájukból, és képtelenek lesznek megtámasztani a fejet és a gerincoszlopot. Ha félbehajtás után a párna nem veszi fel azonnal a régi formáját, vagy habszivacs párnád van, amiben a fejed már nyomot hagyott, jobb, ha lecseréled egy új darabra.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL