FÉSZEK

6 tipp, hogy az otthonod pozitív energiával töltődjön fel

Az otthonod a te kis szentélyed, olyan hely, ahová vissza tudsz vonulni a világtól, és békében érezheted magad. Az otthon egyfajta „újjászületési hely”, ezért érezned kell a földelést és biztonságban kell lenned ahhoz, hogy inspirálódhass és fejlődhess. Gyakran azonban mégsem így van, mert olyan állapotok vannak, amelyek megakadályozzák a nyugalmat.

Bármi is a helyzet, csakis otthon tudsz feltöltődni pozitív energiával, ez az, ami segít abban, hogy:


• Növekedjen a kreativitás és az inspiráció
• Könnyebben elviseld a kellemetlen szobatársakat vagy családtagokat
• Eltávolítsd a negatív energiát vagy entitásokat
• Megszüntesd a stagnáló vagy fülledt energiát
• Az otthonod biztonságos és kényelmes legyen
• Harmonikus kapcsolatok kialakulhassanak
• Nyugodt lehess, és pozitív energiával töltődjenek fel a mindennapjaid


A helyzet az, ha az otthonodat pozitív energia tölti be, ez valóban segíthet emelni a vibrációdat és segít a céljaid elérésében.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

2. Világítás és levegő


A nem megfelelő világítás és a nehéz levegő is vonzza a negatív entitásokat, emellett a hangulatodra is hatással van. A gyenge fényviszonyok lassítják az energiaáramlást, emiatt motiválatlannak és lassúnak érzed magad.


Nyisd ki napközben az ablakokat, húzd el a függönyöket és a sötétebb helyeket is világítsd meg, olyan lámpákat használva, amelyek természetes fényt bocsátanak ki. A Himalájai sólámpák szintén kiválóak arra, hogy megszüntessék a negatív energiát, a stresszt és eltávolítsák a levegőből a szennyező anyagokat. Ha nem megfelelő a levegő minősége, gondold át, hogy befektess egy légtisztító rendszerbe vagy szerezz be pár növényt legalább.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL