Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

5 újévi fogadalom az otthonoddal kapcsolatban, amit biztosan teljesíteni akarsz

Szerző:
Szabó Anna
Minden évben listát készítünk a fogadalmainkról, az új terveinkről és céljainkról. És minden évben, pár héttel szilveszter után sokan fel is adják, mert úgy gondolják, hogy a megvalósítás túl sok küzdelemmel járna. De bármi is legyen az oka, ez az év más lesz, mint a többi.

Íme, 5 újévi fogadalom az otthonoddal kapcsolatban, amit biztosan teljesíteni akarsz majd. 

Takaríts szobáról szobára

Az új esztendő remek alkalom arra, hogy az egész házat kitakarítsd. Ez azért fontos, mert minden új év tisztasággal kezdődik. El kell tüntetni a csomagolópapírokat, le kell szedni a fát, ki kell takarítani a házibuli után, amit szilveszterkor tartottál. És ha már ennek nekiálltál, akkor könnyű lesz ezt egy teljes takarítással folytatni. Haladj szobáról szobára, légy biztos benne, hogy mindent megoldottál, mielőtt tovább haladnál. Portörlés, porszívózás, öblítés, ismétlés, egészen addig, amíg a lakásod nem néz ki úgy, mintha teljesen új lenne.
 

otthon otthontippek az új terveinkről és céljainkról. És minden évben pár héttel szilveszter után sokan fel is adják mert úgy gondolják hogy a megvalósítás túl sok küzdelemmel járna. De bármi is legyen az oka ez az év más lesz
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL