FÉSZEK

5 remek módszer, hogyan varázsolhatod pozitívabbá az otthonodat

Egy hosszú nap után mindenki arra vágyik, hogy az otthon melegében a családjával lehessen. Az otthon vigaszt és támaszt nyújt a világban zajló káosz ellen, így azt kell érezned, hogy az otthonod számodra egyfajta menedék. Vigaszt, békét és támogatást kell, hogy nyújtson, és mivel sok időt töltesz otthon, igenis oda kell figyelni arra, hogy minél jobban érezd magad.

 

Ha nem csupán ellazulni szeretnél otthon, hanem egyben feltöltődni is energiával, akkor az alábbi tippek segítségével megtöltheted pozitív energiával az életteredet.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

2. Tartsd szabadon az életteredet


Nem lehet az otthonod tele pozitív energiával úgy, hogy mindenhol szét van dobálva minden. Szóval érdemes odafigyelni a házimunkára, a rendrakásra. Nem csak több hely lesz, de a rendetlenség is megszűnik a rendszerességgel. Végtére is, az otthonod elég sokat elárul rólad is. Ha zilált vagy és kimerült, akkor nyilván ezt fogja visszatükrözni az otthonod is.


Talán már évek óta hanyagolod, de szánj heti egy napot a nagytakarításra, és tisztulj meg lelkiekben is, ebbe beleértve a családot és a gyerekeket is. Vond be őket is a takarításba, de ne legyen ez kényszer, hallgassatok közben valamiféle vidám zenét, és így – vagy ha megjutalmazod utána valamivel, máris több kedved lesz mindehhez, és a családodnak is.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL