FÉSZEK

5 fontos dolog, amire a feng shui szakértők szerint érdemes ügyelni az otthoni harmóniáért

A feng shui tanácsadás nem arról szól, hogy kényszeresen „diagnosztizáld” az otthonodat, ám érdemes néhány dolgot átgondolni. Például, lehet, hogy a szerelmi életedben van káosz, majd kiderül, hogy egy olyan egyszerű probléma a gond, hogy a mosógép pont a szerelmi sarokban áll. Persze ez önmagában nem jelenti azt, hogy elhárul a probléma, ha elteszed onnan, mégis vannak dolgok, amik sokat jelentenek!

 

Függetlenül attól, hogy milyen az otthonoddal való viszonyod, a feng shui mindig alkalmazható annak érdekében, hogy pozitív energiákat teremts a falak között. Ha jó energiák uralkodnak, akkor a mindennapi életed is sikeres lesz. Fontos, hogy vibráló, szeretetteljes gondolatokkal töltsd meg az elmédet, és az otthonodat is úgy alakítsd ki, hogy jól érezd benne magad.

 

 

 

5. Nehéz tárgyak a hálószobában


Ne használj semleges színeket a hálószobában, kerüld a friss, fehér falakat vagy fényes árnyalatokat. Érdemes távol tartani a nagyméretű tükröket is, főleg, ha rálátsz az ágyból. Ugyanez vonatkozik a nagyméretű festményekre, nehéz tárgyakra az ágy fölött, de a fejtámla nélküli ágy sem jó, vagy magányos emberek fotói és portréi, valamint a kiálló tárgyak. Sajnos ezek megmérgezik a hangulatot, és negatív energiával töltik meg a hálószobát.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL