FÉSZEK

5 fontos dolog, amire a feng shui szakértők szerint érdemes ügyelni az otthoni harmóniáért

A feng shui tanácsadás nem arról szól, hogy kényszeresen „diagnosztizáld” az otthonodat, ám érdemes néhány dolgot átgondolni. Például, lehet, hogy a szerelmi életedben van káosz, majd kiderül, hogy egy olyan egyszerű probléma a gond, hogy a mosógép pont a szerelmi sarokban áll. Persze ez önmagában nem jelenti azt, hogy elhárul a probléma, ha elteszed onnan, mégis vannak dolgok, amik sokat jelentenek!

 

Függetlenül attól, hogy milyen az otthonoddal való viszonyod, a feng shui mindig alkalmazható annak érdekében, hogy pozitív energiákat teremts a falak között. Ha jó energiák uralkodnak, akkor a mindennapi életed is sikeres lesz. Fontos, hogy vibráló, szeretetteljes gondolatokkal töltsd meg az elmédet, és az otthonodat is úgy alakítsd ki, hogy jól érezd benne magad.

 

 

 

3. Víz a „szerelmi sarokban” (a lakás jobb, távolabbi része)


Ha stabil kapcsolatban vagy, akkor nem a legjobb ötlet virágot, fényképet vagy festményt tartani víz közelében, kis mini szökőkút közelében, vagy tükör, mosógép fürdőszoba vagy WC közelében, mert ez kihatással van a szerelmi életedre. Létezik egy Bagua nevű térkép, amely segít abban, hogy feltérképezd a feng shui szerint is az otthonodat. Persze, azon nem tudsz változtatni, hogy hol van a WC, de el tudsz helyezni egy szimbolikus kis tükröt a fürdőszoba ajtaján, és így lezárod az energiákat. Ha nem vagy kapcsolatban, akkor viszont a víz ábrázolása jó módja annak, hogy bevonzd a szerelmet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL