FÉSZEK

5 fontos dolog, amire a feng shui szakértők szerint érdemes ügyelni az otthoni harmóniáért

A feng shui tanácsadás nem arról szól, hogy kényszeresen „diagnosztizáld” az otthonodat, ám érdemes néhány dolgot átgondolni. Például, lehet, hogy a szerelmi életedben van káosz, majd kiderül, hogy egy olyan egyszerű probléma a gond, hogy a mosógép pont a szerelmi sarokban áll. Persze ez önmagában nem jelenti azt, hogy elhárul a probléma, ha elteszed onnan, mégis vannak dolgok, amik sokat jelentenek!

 

Függetlenül attól, hogy milyen az otthonoddal való viszonyod, a feng shui mindig alkalmazható annak érdekében, hogy pozitív energiákat teremts a falak között. Ha jó energiák uralkodnak, akkor a mindennapi életed is sikeres lesz. Fontos, hogy vibráló, szeretetteljes gondolatokkal töltsd meg az elmédet, és az otthonodat is úgy alakítsd ki, hogy jól érezd benne magad.

 

 

 

2. Fenyegető sarkok vagy éles tárgyak


A teljesség igénye nélkül, állati szarv, kések, túl csillogó csillárok, kiálló tárgyak, éles peremű tárgyak vagy egy olyan bútor, ami úgy van elhelyezve, hogy felsértheti a combodat és a lábadat. Netán, éppen az üres sarkok. Az ilyen sarkokat érdemes kitölteni, elrejteni, ezért helyezz egy-egy tárgyat vagy bútort ide, hogy a negatív energiákat semlegesítsd.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL