Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

5 fontos dolog, amire a feng shui szakértők szerint érdemes ügyelni az otthoni harmóniáért

Szerző:
Szabó Anna
A feng shui tanácsadás nem arról szól, hogy kényszeresen „diagnosztizáld” az otthonodat, ám érdemes néhány dolgot átgondolni. Például, lehet, hogy a szerelmi életedben van káosz, majd kiderül, hogy egy olyan egyszerű probléma a gond, hogy a mosógép pont a szerelmi sarokban áll. Persze ez önmagában nem jelenti azt, hogy elhárul a probléma, ha elteszed onnan, mégis vannak dolgok, amik sokat jelentenek!

 

Függetlenül attól, hogy milyen az otthonoddal való viszonyod, a feng shui mindig alkalmazható annak érdekében, hogy pozitív energiákat teremts a falak között. Ha jó energiák uralkodnak, akkor a mindennapi életed is sikeres lesz. Fontos, hogy vibráló, szeretetteljes gondolatokkal töltsd meg az elmédet, és az otthonodat is úgy alakítsd ki, hogy jól érezd benne magad.

 

 

 

1. Törött tárgyak


Tiszteld meg az otthonodat azzal, hogy ha egy tárgy fontos számodra, akkor vigyázol rá. Ha ugyanis egy sérült tárgyat nézegetsz naponta, akkor tudat alatt te magad is sérültté válsz. Elképzelhető például, hogy van egy kedvenc gitárod, amit már nem lehetett megjavítani. Ilyenkor érdemes átgondolni azt, hogy bár sok szép emlék fűződik hozzá, de most már érdemes tőle megválni.

fészek otthon otthontippek fengshui
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL