FÉSZEK

15+1 biztos tipp a kényelmes otthonért

Szép, szép a lakásod, de valahogy mégsem árasztja az otthon melegét? Akkor tippjeink neked szólnak. Összeállításunkból megtudod, hogyan válassz matracot, hogyan állítsd be a lámpákat a nappaliban és még sok-sok hasznos praktikát elsajátíthatsz.

.

3. Jóllehet, a dívány és fotel arányai, karfájának formája, párnázása mind a kényelmet szolgálja, mégis a háttámla adja meg az alaptónust.

A szilárd, merev, rugós, párnázás nélküli háttámla, melybe nem lehet belesüppedni, jó gerinctámaszt biztosít, és az egyenes testtartásra késztet; a magasított változat a fejnek és a vállnak is támaszt nyújt.

Rögzített háttámla. A háttámla belsejébe varrt párnákkal rendelkező díványokon és foteleken kényelmesebb az ülés, ugyanakkor megőrzik a rendezett hatást.

Az olyan kanapé, melynek háttámlája ugyanolyan párnázott, mint az ülőrésze, extra puhaságot biztosít; az ilyen stílusú bútorok általában mélyebbek az előző két típusnál.

Sokpárnás vagy díványpárnás háttámla. A sok, véletlenszerűen elhelyezett párna laza hatást kelt, és könnyen átrendezhető a különféle testmagasságú és testsúlyú emberek igényei szerint.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL