FÉSZEK

13 dolog, mely akaratlanul is rendezetlenné teszi a lakást - Alakítsd át az otthonodat

Gondoltad volna, hogy a hálóban elhelyezett nagyméretű tükör növeli a takarításra fordított időt, netán azt, hogy a sötét árnyalatú lámpabúra közvetve növeli az áramszámlát? Rengeteg minden van a lakásban, amihez már észrevétlenül hozzászoktál, ám az igazság az, hogy gyakorta kellemetlen légkör és káosz alakul ki. Érdemes megfogadni tippjeinket, ha valóban rendezett és harmonikus otthont szeretnél!

5. Nincs elegendő hely a cipők számára

Ha még eleinte ügyelsz is arra, hogy hol veszed le a cipődet, mire több lábbeli is előkerül, végül káosz uralkodik a lakásban. Ha nincs speciális bútordarab a cipők tárolására, főként télen okoz ez gondot, akkor rendezetlenné válik a helyiség. Így azonban az egész lakás piszkos lesz, te pedig egész álló nap takaríthatsz.

A lábbelik számára érdemes kisebb szekrénykét vásárolni, ahol függőlegesen helyezheted el a cipőidet. Ha van némi plusz hely a lakásban, akkor mindenképpen érdemes beszerezned egyet. Az egyetlen gondot a szekrények esetében a szellőzés hiánya okozhatja, ezért érdemes egy-egy apró levendula tasakot helyezni a polcokra.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL