FÉSZEK

12 dolog az otthonodban, amely boldogtalanná tesz - Szabadulj meg tőle!

Amikor belépsz egy szobába, figyeld meg, hogyan is érzed magad. Inspiráló hatással van rád a környezet? Vagy inkább azt tapasztalod, hogy folyamatosan kellemetlen érzés kerülget? Ha ez utóbbit érzed, érdemes még egy pillantást vetni a körülötted elhelyezkedő tárgyakra, és a káoszra. Meglepő, de ez mind-mind hatással van rád.

.

 

9. Törött tárgyak


Minden alkalommal, amikor kinyitod a szekrényt, eléd tárul például a törött szüreti teáscsésze, amit – hogy elkerüld az átkot - meg akartál ragasztani, de még mindig nem tetted meg. Ha hiszed, ha nem, ez egyfajta hiányérzetet kelt benned, mivel kevésnek érzed majd magad, és képtelen vagy elengedni a dolgokat, mert félsz.


Ám nem csupán arról van szó, hogy félsz elengedni dolgokat, de magától az új vásárlásától is tartasz, amire éppen szükséged van. Ez ugyanis egy fárasztó dolog, kitalálni, hogy mit is szerezz be. Márpedig a törött tárgyak hasonlóan megtörik a külső és belső energiaáramlást is, ráadásul létrejön egy negatív energiacsatorna, ami elszívja az energiáidat, mivel mindig bűntudatod lesz, ha ránézel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL