FÉSZEK

12 dolog az otthonodban, amely boldogtalanná tesz - Szabadulj meg tőle!

Amikor belépsz egy szobába, figyeld meg, hogyan is érzed magad. Inspiráló hatással van rád a környezet? Vagy inkább azt tapasztalod, hogy folyamatosan kellemetlen érzés kerülget? Ha ez utóbbit érzed, érdemes még egy pillantást vetni a körülötted elhelyezkedő tárgyakra, és a káoszra. Meglepő, de ez mind-mind hatással van rád.

.

 

7. Súlyos függönyök


A vastag bársonyfüggönyök anno jó ötletnek tűnhettek, de csupán elsötétíti a nappalidat és a por is megül rajta. Általában mikor rájuk pillantasz, a szíved is elnehezül, ugyanis a nehéz bútorok és súlyos anyagú függönyök a hangulatodra is kihatással vannak és lehúzzák azt. Van olyan eset, amikor úgy véled, hogy a hely súlyos, nehéz drapériát és függönyt igényel, de mégis azt érzed, hogy inkább világos és szellős helyet szeretnél.


Olyan függönyöket válassz, a realitást is figyelembe véve, amelyeknek könnyebb a kezelése, könnyebben tisztán tarthatóak. Ugyanis a nehéz és súlyos függönyök tisztántartása nehezebb, ezért kétszer is meggondolod, mielőtt nekirugaszkodnál ennek elvégzéséhez. Ez pedig kihatással van a hangulatodra, a kedélyállapotod így rosszabb lehet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL