Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

12 dolog az otthonodban, amely boldogtalanná tesz - Szabadulj meg tőle!

Szerző:
Szabó Anna
Amikor belépsz egy szobába, figyeld meg, hogyan is érzed magad. Inspiráló hatással van rád a környezet? Vagy inkább azt tapasztalod, hogy folyamatosan kellemetlen érzés kerülget? Ha ez utóbbit érzed, érdemes még egy pillantást vetni a körülötted elhelyezkedő tárgyakra, és a káoszra. Meglepő, de ez mind-mind hatással van rád.

.

 

1. A gyerekek szerteszét hagyott dolgai


Ez nem csupán pár játék a földön, hanem egy folyamatosan növekvő halmaz, játékok ruhák és minden más hatalmas kupaca. Arról nem beszélve, hogy sokszor a falra aggatott gyermekrajzok sem a rend érzését keltik. A szülő képtelen tisztán tartani a helyet az egyre növekvő káoszban, és emiatt egyre idegesebb. Pszichológusok szerint ez káros hatással van a hangulatunkra, és a gyermeknevelést is rossz irányba befolyásolja a növekvő zűrzavar.


A csordultig telt játékos doboz a Pandora szelencéje, hiszen a szülő úgy érzi, sosincs rend, és mások mit gondolnak majd, ha belépnek a szobába. Úgy érzik, nem tudják ellátni a háztartást, nem jó szülők. Ráadásul egy kidobott vagyon, hiszen a gyermek ennek tizedével sem játszik.

fészek otthon otthontippek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL