EZOTÉRIA

Vedd észre, hogy valaki rajong érted! – Lenormand kártya üzenet

Van valaki a környezetedben, aki tiszta szívvel szeret téged. Vedd észre, hogy milyen sokat jelentesz neki és hogy egyáltalán próbál feléd közeledni.

Gyermek

A Gyermek egy tisztaszívű, naiv, lelkes, barátságos, figyelmes fiatal nő vagy férfi. Lehet a saját vagy rokonod gyermeke, de akár egy hódoló is.

Mindenképpen érdemes szétnézni a környezetedben, mert az illető őszinte, tiszta szívvel szeret téged. Olyannak fogad el, amilyen vagy. Sokkal többet jelentesz neki, mint azt gondolnád.

Talán természetesnek veszed a felőle áradó szeretetet és figyelmet. Ám az sem kizárt, hogy egyáltalán nem tűnik fel neked.

Akár a gyermeked, akár egy udvarló, titkos imádó legyen, foglalkoznod kell vele. Ne gondold feleslegesnek. Valamilyen dolgod van a személlyel, ezért is kapod most ezt az üzenetet.

Nem kizárt, hogy épp az ő szeretetére, figyelmére van szükséged és valamilyen módon a segítségedre lehet. Kölcsönösen támogathatjátok a másikat és ha szeretetalapú a kapcsolatotok, akár boldogabbá, békesebbé is tehetitek egymást. Sőt, ez lehet a lelki gyógyulástok kulcsa.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL