Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Válassz egy kozmikus tündért, és tudd meg, milyen energiákat vonzol be az életedbe! - Képes teszt

Szerző:
Szabó Anna
A tündérek megjelennek a kelta mitológiában, de a modern fikcióban is, hiszen rengeteg mítosz kering róluk. Olyan lények ők, akik az anyagi és a szellemi lét határán egyensúlyoznak, és általában erdők mélyén, elhagyott részeken tűnnek fel. Ám egyfajta lelki útmutatást is adhatnak – ha képes vagy meglátni és meghallani őket.

Néhány paraszti hagyomány szerint nem mások, mint bukott angyalok, akik nem voltak elég jók ahhoz, hogy megmeneküljenek, de mégsem érdemelték meg, hogy odavesszenek. A különböző hiedelmek és a népi emlékek kétségtelenül összemosódnak, de egy biztos, hogy rengeteg legenda kering a tündérekről.

Válassz az alábbi kozmikus tündérek közül egyet, és feltárul a személyiséged rejtett oldala, emellett arra is fény derül, milyen energiákat vonzol be az életedbe jelenleg.

 

 

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

ezotéria önismereti teszt személyiségteszt
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL