EZOTÉRIA

Titkos szimbólumok árulkodnak személyiségedről

Mindenki töprengett már rajta: vajon ki illik hozzá? Azt a kérdést is gyakorta feltesszük magunknak, milyen típusú, életvezetésű a kedvesünk, vagy bárki, akivel kapcsolatban állunk. A válasz nehéz. Olykor sok esztendő sem elegendő ahhoz, hogy valakit kiismerjünk.

 

Ezúttal egy sajátos szimbólumrendszer, a színes geometriai ábrák révén igyekszünk a válaszadásban segíteni. Ezek a színes szimbólumok közvetlenül a tudatalattinkra hatnak; elárulják, jelzik legbensőbb érzéseinket. Tekints nyugodtan a 12 szimbólumból álló blokkra! Aztán hunyd le a szemedet, és képzeletedben idézd fel kedvesedet, partneredet, vagy bárkit, akivel kapcsolatban kíváncsi vagy. Ezután nyisd ki a szemedet és dönts - teljesen ösztönösen - arról, hogy a felidézett személyhez melyik szimbólum illik leginkább.

Zárd ki a logikát, az észérveket a döntésedből!

Ha sokat meditálsz, a teszt eredménye hamis lesz. Hiszen ezúttal nem arra megy ki a játék, hogy valakit objektív módon teszteljünk! Az a fontos, hogy megtudjuk: miként ítéljük meg saját érzésünk szerint azt a személyt, akit „célba vettünk". Ha tétovázás nélkül kiválasztottad az adott személyre illő szimbólumot, olvasd el a hozzá tartozó értékelést. Lehet, hogy kedvesedet - vagy bármely más általad felidézett személyt - egészen másképpen fogod megítélni, mint azelőtt?

Válassz egy szimbólumot és kattints rá!

 

   

   

   

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL