Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Szükség van rád a probléma megoldásához! – Felemelkedett mesterek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
A probléma megoldásához a kulcs te vagy! A mesternek nagy szüksége van a segítségedre!

Maitreya üzenete

Hatodik Fénysugár, a Megvilágosodás és Felemelkedés Mesterének tekintik. 1977. szeptember és 1982. június között a brit író és tanár, Benjamin Creme 140 üzenet kapott Maitreyától. Ez itt a 11. üzenet, 1978. január 5-éről:

„Kedves barátaim, örülök, hogy még egyszer veletek lehetek.

Azt tervezem, hogy a tanításomnak meg kell előznie a jelenlétemet. Amikor az emberiség kezd felkészülni, hallatni fogom a hangomat.

Időközben erőfeszítéseim gyümölcsöt hoznak, változást hoznak, összehozzák az embereket és a nemzeteket, és új reményt hoznak a világba.

Az embereknek testvérnek, az Egy Atya fiainak kell tekinteniük magukat. Ez elengedhetetlen, ha egy lépéssel közelebb kerüljenek az Istenséghez. A világ minden táján vannak férfiak, nők és kisgyermekek, akiknek küzdenek az életben maradásért; és tele zsúfolják a világ legszegényebb országainak városát. Testvéreim, hogyan lehet figyelni, hogy ezek az emberek meghalnak a szemetek előtt? Azt tervezem, hogy megmentsem őket, kincseimet, az éhezéstől és felesleges haláltól.

Tervem az, hogy megmutatom nektek, hogy a problémákból kiút az, hogy újból meghallgassuk Isten valódi hangját a szívetekben.

Szükségem van a segítségetekre, felszólítlak titeket, hogy segítsetek nekem a feladatomban. Küldetésem sikere tőletek függ: döntést kell hoznia – megtanultok-e békésen élni igaz emberekként, vagy teljesen elpusztul-e az emberiség.

A legszentebb Isten isteni fény, szeretet szálljon most a szívedre és a fejedre. Ez a fény, a szeretet és az erő segíthet megtalálni azt, ami bennetek lakik csendben. Keressétek meg és tudjátok, hogy meg: istenek vagytok.”


 

felemelkedett mester ezotéria üzenet jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL