EZOTÉRIA

Sorsszerű találkozás vár rád! - Egy bölcs szellem üzenete

A bölcs szellem arra hívja fel a figyelmedet, hogy rövidesen sorsszerű találkozásban lesz részed. Természetesen jó okkal kell találkoznod az illetővel.

„Ha valakivel találkozol, gondolj arra, hogy a találkozás mögött ezer és ezeregy ok rejlik. Minden emberi kapcsolat szent egymásra találás. A másik emberben önmagad másik felét ismered fel, minden vonásában saját vonásaidat látod meg. Amit róla gondolsz, magadról gondolod. Amit vele teszel, magaddal teszed. Mindaz, amit neki kívánsz, egy napon veled fog megtörténni.” - Hioszi Tatiosz

Az ókori görög filozófus egyértelműen leírta kapcsolatotok lényegét. Hogy baráti, szerelmi, mentori vagy milyen más kapcsolat lesz, azt hamarosan megtudod. De találkozásotok jó okkal fog történni, és az a bizonyos személy, fontos része az életednek. Jussanak eszedbe ezek a sorok, mikor ismerkedtek és ne félj megnyílni előtte és önmagadat adni. Ő lesz a te támaszod és segítséged, általa értékes leckét kaphatsz. Ugyanakkor szemléld a meglévő kapcsolataidat ezeken a sorokon keresztül, mert talán új értelmet nyerhetnek!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL