EZOTÉRIA

Rajzolj egy fát, és ismerd meg önmagad!

Szerző:
Szabó Anna
Tudtad, hogy egy fa segíthet abban, hogy jobban megismerd önmagad? Nem, nem az utcán növő több méteres óriásokra gondolunk, hanem arra, amit te rajzolsz a papírra. Rajzolj egyet, és az alábbiak segítségével sok mindent megtudhatsz magadról.

Ha a fád...

A lap nagyságához arányosan igazodik: akkor az önbizalmad a helyén van. Önálló vagy és magabiztos.

Aránytalanul kisebb: minél kisebb a fa, annál kisebb az önbizalmad. Jelentéktelennek érezheted magad, olyan érzésed lehet, mintha elnyomnának. Magányosnak érezheted magad. De jelentheti azt is, hogy nem akarsz nagy helyet foglalni a világban, visszahúzódó vagy. Nem mersz kinyílni, mert félsz az esetleges sérülésektől.

Nem fér rá a papírra: Lendületes, fiatalos vagy, tele optimizmussal. Az egész világ legyőzésére elegendő energiát érzel magadban. Nyitott vagy és bátor, de előfordul, hogy túl sokat akarsz elérni.

Ha a fád nagysága...

Felső része a nagyobb: hajlamos vagy egyes kérdéseken túl sokat rágódni, vannak dolgok, amik napokig foglalkoztatnak. A döntéseid során nem az érzelmeidre hallgatsz. Próbálj meg több érzelmet vinni az életedbe, és akkor könnyebben boldogulsz az élet minden területén.

Törzse a nagyobb: a vastag, rövid törzs érzelmi stabilitás jelent. Az élvezetek jelentik számodra az élet értelmét, az öröm és a jólét élvezete. Döntéseidben inkább az érzelmeidre hallgatsz.

Gyökere a nagyobb: minél nagyobb a gyökérzet, annál inkább ösztönösen kezeled a dolgokat. Indulatos lehetsz, túl sokat mutathatsz meg magadból. Talán meg kellene tanulnod tízig elszámolni, mielőtt cselekszel.

Ha nem rajzoltál gyökeret, akkor túlságosan kontrollálod magad, túlságosan másoknak akarsz megfelelni. Elfojthatod az ösztöneidet.

ezotéria önismereti teszt személyiségteszt pszichológai teszt
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL