EZOTÉRIA

Negatív viselkedésmintáid árulkodnak rólad - Személyiségteszt

Lehetünk hazudósak, megrögzött kulcs-elhagyók, halogatók, körömrágók, pontatlansággal harcolók. Lehet, hogy túl sokat beszélünk, vagy játszadozunk a hajunkkal, és az is előfordulhat, hogy túl sokat iszunk, vagy naponta elszívunk egy doboz cigarettát. A példákat olvasva, legalább egyben biztosan magadra ismersz. Melyik az?

 

Mindezek a szokások idegesítőek, vagy hosszú távon egészségtelenek is lehetnek, rövidtávon azonban enyhítik a feszültséget. Amikor idegesek, szomorúak, vagy mérgesek vagyunk, egy gyors cigi, vagy a körömrágás gyakran levezeti az érzések okozta feszültséget, annak ellenére, hogy talán később megbánjuk, amit tettünk. Szinte mindnyájan ismételgetünk önmagunkra nézve káros viselkedésformákat, történjen ez akár érzelmi, szellemi, spirituális, vagy testi szinten.

Válaszd ki a saját negatív viselkedésmintádat, kattints rá és nézd meg, mi van a hátterében! Ha több is van, akkor érdemes mindegyikkel szembenézni.

 

 

Hazudozás

 

Az elfoglaltság, mint álca

Gyakori késés

Rágózás

Halogatás

Dohányzás

Körömrágás

     

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL