EZOTÉRIA

Mit látsz meg elsőként a képen? – Feltárja, legrejtettebb félelmeidet a szerelemben

A félelmeket nem mindig könnyű felismerni, pedig sokszor annyira megbénít bennünket, hogy megbélyegzi a szerelmi életünket is. Ez a pszichológiai teszt viszont segít abban, hogy megtudd, mik a legrejtettebb félelmeid a szerelem terén, és miként orvosolhatod őket.

Ahány ember, annyiféleképpen lehet szerelembe esni, és annyiféle izgalommal jár maga az érzés. Ugyanakkor a szerelem, és vele együtt a hosszútávú kapcsolatok is előhozhatják belőlünk azokat a titkos félelmeket, amelyeket még sokszor magunk elől is rejtegettünk. Ennek főként az lehet az oka, hogy amikor a szerelem leginkább zavaró aspektusairól van szó, az ember nem mindig képes elfogadni a legmélyebb érzéseit.

Lehetséges, hogy még csak észre sem veszed, hogy a tudatalattid mélyén micsoda félelmeket rejtegetsz, ezért nem is foglalkozol velük. Mindazonáltal ezeknek a félelmeknek a felismerése elengedhetetlen ahhoz, hogy megtaláld az igaz szerelmet, és fenntarthass egy hosszú távú, boldog és egészséges kapcsolatot. 

Vess egy pillantást a képre, és jegyezd meg, mit veszel észre rajta először. Keresd ki a lenti kártyalapok közül azt, amelyen az adott részlet szerepel, és tudd meg, milyen rejtett félelmeid vannak a szerelmet illetően!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL