EZOTÉRIA

Mit látsz először a képen? - Válaszod elárulja, mik a rejtett félelmeid!

Szerző:
Szabó Anna
Ez az egyik leghíresebb illúzióval kapcsolatos teszt, mely először egy német tudományos magazinban került nyilvánosságra 1892 környékén. Ez a rejtvény illusztrálta az optikai illúziókat. 7 évvel később egy amerikai pszichológus által terjedt el és vált népszerűvé. Joseph Jastrow volt az, aki bebizonyította az elméletét, hogy az emberek nem csak a szemükkel, de az elméjükkel is képesek látni. 

Pszichológusok szerint, azok az emberek, akik rövid időn belül felfedezik mindkét állatot a képen, sokkal kreatívabbak, mint azok az emberek, akik első pillantásra csak az egyiket veszik észre, és nehezen találják meg a másodikat is. Az is kiderült, hogy az illúzióink nem csak a képességeinket segítenek felmérni, hogy milyen hamar találjuk meg a figurákat, de a karaktereinkről is árulkodó mondanivalóval bírnak.

Mit látsz meg elsőként a képen? Nézd meg, mit mesél rólad!

  

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

félelem önismereti teszt ezotéria személyiségteszt pszichológia
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL