EZOTÉRIA

Mit kellene tenned, hogy életed jobbra forduljon? - Fogadd meg Mózes személyes üzenetét!

Szerző:
Szabó Anna
Mózes sorsa az volt, hogy elvezesse népét a rabszolgasorsból az Ígéret Földjére. Már 40 éve bolyongtak a sivatagban, mire a Sínai-hegyen segítséget kért az Úrtól, aki átadta neki a Tízparancsolatot, így kitartásuknak, csodáinak köszönhetően célba értek. Napjainkban Felemelkedett Mesterként és szellemi vezetőként tekintenek rá, így felfedheti előtted, mit kellene tenned, hogy életed jobbá váljon!

 

Mind ismerjük a Mózes prófétáról szóló történetet, hogy a fáraó megijedt az egyre gyarapodó zsidóktól, és ezért elrendelte az újszülöttek megölését. Mózes anyja a fiát egy kosárba rejtette és a Nílusra bízta, ám a csecsemőt véletlenül pont a fáraó lánya találta meg, így a fáraó örökbe fogadta. Később, amikor útra kelt a zsidókkal a mai Izraelbe, olyan nagy csodákat vitt véghez, minthogy rácsapott egy sziklára és annak köszönhetően forrást fakasztott vagy kettéválasztotta a Vörös-tengert, hogy átkelhessenek rajta. Élete java részében Istent szolgálta, így érthető, hogy a halálát követően Felemelkedett Mester lett belőle.


Készen állsz elfogadni ettől a hatalmas szellemi vezetőtől egy üzenetet arra vonatkozólag, mit kellene tenned, hogy az életedre jobbra forduljon? Akkor húzz egy kártyalapot!

 

 

ezotéria asztrológia jóslat kártyajóslás jósda
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL