EZOTÉRIA

Mit kellene tenned, hogy életed jobbra forduljon? - Fogadd meg Mózes személyes üzenetét!

Mózes sorsa az volt, hogy elvezesse népét a rabszolgasorsból az Ígéret Földjére. Már 40 éve bolyongtak a sivatagban, mire a Sínai-hegyen segítséget kért az Úrtól, aki átadta neki a Tízparancsolatot, így kitartásuknak, csodáinak köszönhetően célba értek. Napjainkban Felemelkedett Mesterként és szellemi vezetőként tekintenek rá, így felfedheti előtted, mit kellene tenned, hogy életed jobbá váljon!

 

Mind ismerjük a Mózes prófétáról szóló történetet, hogy a fáraó megijedt az egyre gyarapodó zsidóktól, és ezért elrendelte az újszülöttek megölését. Mózes anyja a fiát egy kosárba rejtette és a Nílusra bízta, ám a csecsemőt véletlenül pont a fáraó lánya találta meg, így a fáraó örökbe fogadta. Később, amikor útra kelt a zsidókkal a mai Izraelbe, olyan nagy csodákat vitt véghez, minthogy rácsapott egy sziklára és annak köszönhetően forrást fakasztott vagy kettéválasztotta a Vörös-tengert, hogy átkelhessenek rajta. Élete java részében Istent szolgálta, így érthető, hogy a halálát követően Felemelkedett Mester lett belőle.


Készen állsz elfogadni ettől a hatalmas szellemi vezetőtől egy üzenetet arra vonatkozólag, mit kellene tenned, hogy az életedre jobbra forduljon? Akkor húzz egy kártyalapot!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL