EZOTÉRIA

Melyik ösvényen indulnál el elsőként - Feltárja az életfilozófiádat

Szerző:
Szabó Anna
Az élet egyben egy út, ahol végig haladsz, ám ez az út nem mindig egy sima és széles autópálya. Tele van kihívásokkal és mindez azt a célt szolgálja, hogy önmagadból a legjobbat hozhasd ki. A legfontosabb az, hogy te milyen életutat és célt választasz magadnak. Melyik ösvényen indulnál el zokszó nélkül? Nézd meg, mit árul el az életfilozófiádról!

Emlékezz Herkules esetére, hiszen ő is hatalmas választás előtt állt. Két ösvény terült el előtte, ahol két női alakot pillantott meg. Az egyik egy ravasz varázsló volt, míg a másik az erény és az erkölcs alakja. Az egyik nő azt mondta neki, hogy jöjjön és a széles egyszerű utat válassza, amely a vígságok útja. A másik női alak ugyan egy keskenyebb ösvényre mutatott rá, ez volt az erkölcs útja, de Herkules tudta, hogy mégis ezen a keskenyebb úton kell haladnia. Látta azt, hogy az első út a végzethez vezet, míg a másik jutalmat tartogat.

Vajon te melyik ösvényt választanád az alábbiak közül? Válassz egyet és ismerd meg, hogyan vélekedsz az életről, milyen az életfilozófiád!

 

  

  

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

ezotéria személyiségteszt önismereti teszt pszichológia
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL